dilluns, 6 de juny de 2016

La Població Espanyola

Aquesta redacció trata de le població espenyola ,  aquesta es la meua :
 
La  població espanyola té tres caracteristique , la distribució irregular, on viuen majoritariament i que creix lentament la gent.

Que és la distribució irregular?

La distribució irregular es que en una zona hi viu mes gent (Població Urbana) i a l'altre zona hi viu menys gent (Població Rural).La Població Urbana normalmen viuen en ciutats perque hi ha mes treballs i supermerquets .......etc. En canvi la Població Rural costa mes perque no hi ha tot lo que hi ha a un ciutat.

Creix lentament :

Creix lentament deguta la baixa natalitat, la devallada de la mortalitat , l'augment l'esperanca de vida i l'arribada de d'immigrants. La baix natalitatavui en dia els adults a volen tenir molts de fiils normalment tenen entre 1 i 3 fills i abans els adults tenien mes perque necessitaven més per l'ajuda. La devallada de la mortalitat perquè  han apareut les medicines, etc. L'esperança de vida és la quantitat d'anys que viu una població.

Els espanyols treballen en:

- El treball es divideix en tres sectors S.Primari , S.Secundari i S.Serveis.
En el S.Primari traballen en l'agricultura , la ramaderia i  la pesca i aquest sector te el 4,4% de població activa a Espanya. En el S.Secundari traballen  en contrucció i industria i hiha 19, 8 % de població activa a Espanya . I EL S.Servei que el altre 5 de població activa a Espanya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada